Tesztfejléc

2013. január 1.

Flor



  • Kor: 18
  • Város: Szeged (környéke)
  • Mióta ír: 4 éve
  • Alkotási műfajok: Kaland, érzelmes, fantasy 
  • Hobbi: Olvasás, írás, rajzolás
  • Kedvencek: ~~~




Sziasztok! A nevem Flórián. Ahogy fent láthatjátok Szeged környékén élek és ide is járok iskolába. 2010 óta írok. Az írás mellett a másik kedvenc hobbim a rajzolás. Írásban még kialakulóban a "stílusom", de szeretek főleg gondolkodtató témában alkotni. 
Néhány dolog még magamról? Az érdeklődési köröm nagyon vegyes, akárcsak a zenei ízlésem. Konkrétan mindenevő vagyok. 
Szeretek olvasni, új dolgokat tanulni, és ahogy bent gubbasztani, ugyanúgy egy jót sétálni, vagy utazni (bár ezt gyakrabban kellene). 
Mit mondjak még? Nem tudom... Nagyjából - és szűkszavúan - ennyi. Legyen ennyi.. Remélem élvezni fogjátok a blogon eltöltött időt, és kellően szórakoztatóak lesznek az írások, amelyeket itt találtok. Jó nézelődést! 

Elérhetőségek:
E-mail: miisz.art@gmail.com "Flor" névre címezve








Írásai

Az Utolsó szegmens

Téma: Abszurd-Misztikus
Éreztétek már azt a bosszantó és kiábrándító érzést, mikor valamivel kapcsolatban végre teljesen összeállna a kép? Aztán az öröm azon tökéletes mámorában fürödhettek, mely a magatok iránti elégedettségből fakad? Majd hirtelen eltűnik a szemetek elől egy kis darab, ami összeomlasztja az egészet… Mint mondjuk, mikor egy angol mondat majdnem minden szavát érted, de mégse tudod lefordítani, mert egy szó idegen számodra.

Árva

Téma: Dráma
Az ágyon ültem összekuporodva és a falnak dőltem. Kint esett az eső. Csendben hallgattam a víz szimfóniáját, ahogy különböző hangokat kiadva, hol az ereszre esik, hol az üvegen loccsan szét. Emlékszem, akkor is így esett. Talán kicsit sötétebb volt, de az eső pont így esett. Minden egyes vízcseppkoccanásra emlékszem. A hangokra is, a képekre is. Fura, pedig milyen szépen indult az a reggel...



1 megjegyzés:

  1. mikor lesz a következő írásod?? nagyon várom :D
    és ezzel nem vagyok egyedül!

    VálaszTörlés

Keresés